Fifty Fit bestaat 20 jaar

Fitfty fit is een onderdeel van BCU en een hechte groep die  inmiddels al 20 jaar bestaat. Om dat te vieren zijn we met de hele groep na afloop van het badmintonnen op donderdag 3 november samen gaan lunchen bij Theeschenkerij  " 'T Rectoraat " in Udenhout.
Dat was heel gezellig en iedereen heeft genoten van de lekkere lunch en het samenzijn.
 Een 5 tal leden zijn al vanaf het begin lid van deze club nl. Mari de Kruijf,  Gerard Geerts, Kees van Oosterhout,  Kees Vrinds, Ingrid Matheijssen  en Ans van Elten. Ans is al ruim 25 lid van BCU.

Iedere donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 spelen wij een gezellig potje badminton met elkaar.
Een groot aantal leden is de 70 al gepasseerd en het oudste lid is al 86. Ondanks de leeftijd wordt er nog steeds fanatiek gespeeld en dat bewijst maar weer dat badminton ons fit houdt.
Het samen op een plezierige manier bewegen is het hoofddoel maar samen koffiedrinken en bijpraten is ook een heel belangrijk onderdeel. De saamhorigheid is groot in onze groep. Samen hebben wij al veel meegemaakt. Bruiloften,begrafenissen,operaties en langdurig zieken. Tekenend is dat menigeen na herstel weer terugkomt, al is het soms alleen voor het koffiedrinken. Daarmee heeft Fifty-fit een sociale rol, met Kees van Oosterhout als ambassadeur. Hij zorgt voor een bloemetje of fruitmand bij blijde en droeve gebeurtenissen en niet te vergeten voor de koffie. En Ans van Elten zorgt al vanaf het begin voor een leuke indeling met afwisselende partijen.
Nieuwelingen zijn van harte welkom, iedereen kan meedoen van beginneling tot ervaren badmintonner .
Heb je belangstelling of ken je iemand die badmintonnen eens wil proberen? Je bent welkom op donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 in  sporthal De Roomley in Udenhout.

Wij houden ons lijf in goede staat
Met shuttle slaan en shuttelpraat
Donderdagochtend op vaste tijd
Ontstaat er wekelijks een echte strijd
Van meppen, draaien, lopen, bukken
Het spel heeft zo zijn eigen nukken
Moegestreden met heel veel pit
Transpireren we, maar blijven fit.


De leden die vanaf het begin lid zijn van de fifty-fit.
vlnr. Mari de Kruijf, Gerard Geerts,Kees van Oosterhout, Ans van Elten, Kees Vrinds, Ingrid Matheijssen.

Ans van Elten al ruim 25 jaar lid BCU

Oudste deelnemer Fifty-fit Jan Beerens 86 jaar ( middelste persoon op de foto)